Η μέρα των Ερωτευμένων πλησιάζει! Έχεις σχεδιάσει την τέλεια ρομαντική βραδιά. Δεν έχεις καταλήξει όμως στο δώρο για το ταίρι σου! Τι περιμένεις; Τα κοινά geeky... γούστα σας, μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Γι’ αυτό και εμείς είμαστε εδώ, με προτάσεις, για διαφορετικές συνθήκες, που θα σώσουν την παρτίδα στο παρά πέντε.



Disney και ρομαντζάδα!

Δεν είναι κρυφό, ούτε μυστικό. Περισσότερο από οποιαδήποτε βραδινή έξοδο, πάντα προτεραιότητα στις προτιμήσεις σας, θα είναι μια θεματική βραδιά Disney. Δεν είναι λίγες οι φορές που είπατε ψέμματα στην παρέα σας, ότι δήθεν είστε άρρωστοι για να κάτσετε με τις πιτζάμες σας, στο σαλόνι και να δείτε για μία ακόμα φορά την αγαπημένη σας ταινία στο Disney+! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε αυτή τη συνθήκη; Φυσικά, χαμηλός φωτισμός, με μια ζεστή σοκολάτα ή ένα ζεστό καφέ, σε μία θεματική Disney κούπα! Θα το λατρέψει! Μόλις βρήκατε και το δώρο σας, αλλά και το πώς θα φτιάξετε την τέλεια ατμόσφαιρα για τη βραδιά σας!



Η μάχη των Βαλεντίνων!

Από μία σχέση δεν λείπουν, φυσικά, ποτέ και οι στιγμές έντασεις. Είναι αυτές που σας κάνουν να απολαμβάνεται κάθε στιγμή πιο έντονα. Στο χέρι σας είναι να τις συντηρήσετε. Μην κρυφογελάς πονηρά, νομίζοντας ότι τη γλίτωσες. Δεν εννοούμε να παραλείψεις εντελώς να πάρεις δώρο στο ταίρι σου. Αυτό θα ήταν καταστροφικό. Ο δικός μας τρόπος είναι ένα επιτραπέζιο! Διάλεξε το παιχνίδι που θα «ανάψει τα αίματα» και χαρίστε το, έτσι ώστε να ζήσετε μαζί επικές «μάχες» που θα τις θυμάστε για πάντα!



Η pop culture... πήρε τα βουνά!

Κανείς δεν είπε ότι ο nerdy τρόπος ζωής και το πάθος σας για την ποπ κουλτούρα δεν μπορεί να συνδυαστεί με την αγάπη που έχετε και οι δύο για τις εκδρομές και τα ταξίδια. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε νέα σχέδια και να προγραμματίσετε την επόμενή σας εξόρμηση. Αφορμή για αυτό μπορεί να σταθεί το δώρο που θα κάνετε στο ταίρι σας την ημέρα των Ερωτευμένων. Ένα θεματικό παγούρι-θερμός από το αγαπημένο σας cinematic universe ή ένα premium σακίδιο εμπνευσμένο από τους ήρωες των ταινιών που έχετε δει παρέα θα αποτελέσει το ιδανικό δώρο, που ακόμα και αν είστε τις τελευταίας στιγμής, θα κάνει την κίνηση να μοιάζει σαν να ήταν σχεδιασμένη από καιρό.



Η άχαστη συνταγή της επιτυχίας!

Για τους λάτρεις της geek culture υπάρχει ένα κοινό μυστικό: ποτέ τα συλλεκτικά αντικείμενα δεν είναι αρκετάΦιγούρεςFunko pop!mangacomicsofficial merch για το χώρο που μοιράζεστε και οτιδήποτε περιέχει αναφορές στα games που έχει λιώσει ή στις σειρές και anime που έχει μάθει μέχρι και την τελευταία τελεία θα χτυπήσουν διάνα! Μην αγχώνεσαι λοιπόν ότι δεν θα προλάβεις! Ακόμα και στο παρά... ένα, οι επιλογές είναι τόσες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε το απόλυτο δώρο! Άχαστη συνταγή επιτυχίας!

 

Μην πελαγώνεις και μην αγχώνεσαι λοιπόν! Ακολούθησε τις οδηγίες και διάλεξε το τέλειο δώρο για κάθε περίπτωση, σε όποια κατηγορία... Βαλεντίνου και αν ανήκεις!